06.09.2010 21:38

Výherci 2. kola marketingové akce:

Ivan Krček, Karlovice
Iva Hatláková, Ostrožská Nová Ves
Lenka Staňková, Mariánske Lázně

Všem výhercům gratulujeme. Kontaktovat Vás budeme do konce týdne.

Společnost Remmers CZ s.r.o. Vám děkuje za Vaše podněty a informace o naších výrobcích. Výrobky si nadále můžete zakoupit v sítí prodejen. Adresář prodejen najdete zde

Postup zapojení se do marketingové akce Remmers:

1. V období od 1. kolo 1.4.2010 do 25.6.2010  2. kolo do 31.8.2010 vyzkoušejte jeden z výše uvedených produktů Remmers.
  2. Zašlete nám kopii účtenky o nákupu výrobků značek Aidol Holzschutz Creme nebo Aidol Fenster und Türenlasur v některé z participujících prodejen a napište nám své zkušenosti, jak jste byli s naším výrobkem spokojeni, můžete připojit i několik fotografií.
    a) e-mailem na adresu: maloobchod@remmers.cz
    b) poštou na adresu: Remmers CZ s.r.o., Kolovratská 1445, 251 01 Říčany
  3. Je třeba pečlivě uschovat originál účtenky. V případě její ztráty nárok na výhru zaniká!
  4. Každý 10. z Vás získá dárkový šek v hodnotě 2. 000,- Kč na nákup výrobků Remmers dle vlastního výběru. Počet poukázek je omezen na 50 kusů.

Účastí v soutěži každý souhlasí, že jeho jméno bude v případě výhry uveřejněno
na stránkách www.remmers.cz. Jména výherců se dozvíte na stránkách www.remmers.cz  1. kolo 30.6.2010. a 2.kolo 6.9.2010.

Účast:

Právo účastnit se marketingové akce mají všechny fyzické osoby, které v době průběhu akce dosáhnou věku nejméně 18 let a mají trvalé bydliště v České republice, vyjma zákonných zástupců a zaměstnanců společnosti Remmers CZ s.r.o a zaměstnanců spolupracujících prodejen, jejich rodinní příslušníci a osoby žijící s nimi ve společné domácnosti.

Společnost Remmers CZ s.r.o. má právo  vyloučit účastníky, kteří zmanipulovali nebo se pokusili zmanipulovat účast, průběh akce, kteří porušili nebo se pokusili porušit pravidla marketingové akce.

Účastník marketingové akce svou účastí uděluje společnosti Remmers CZ s.r.o. a jeho obchodním partnerům, zajišťujícím tuto marketingovou akci souhlas se zpracováním osobních údajů ve smyslu § 5 zák. č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“). Osobní údaje budou elektronicky zpracovávány a ukládány v souladu se zákonem . Osobní údaje budou uloženy pouze po dobu opovídající tomuto ujednání, za dodržení uvedeného zákona. Účastník má právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoli odvolat e-mailem (maloobchod@remmers.cz), faxem (323 603 143) nebo písemně (Remmers CZ s.r.o., Kolovratská 1445, 251 01 Říčany u Prahy; účast na této marketingové akci o ceny tím není dotčena.

Společnost Remmers CZ s.r.o. si vyhrazuje právo nepředat dárkový šek účastníku marketingové soutěže, jež se na její výzvu neprokáže originálem účtenky o nákupu výrobků značek Aidol Holzschutz Creme nebo Aidol Fenster und Türenlasur v některé z participujících prodejen, nebo takový doklad o nákupu nebude zcela průkazný nebo zde budou významné pochybnosti o jeho pravosti.

Dárkový šek není možné vymáhat soudní cestou. Výplata šeku v hotovosti
není možná.

Ručení:

Společnost Remmers CZ s.r.o. neručí za nesprávné informace, jež o marketingové akci rozesílají, vyvolávají nebo rozšiřují zákazníci a/nebo třetí osoby.

Aidol Fenster -& Türenlasur

Aidol Holzschutz Creme