21.04.2016 15:52

VÝROBEK ROKU 2016

Vydavatelství Vega společnost s ručením omezeným vyhlásila dne 21. 4. 2016 výsledky již jubilejního desátého ročníku soutěže - Výrobek roku (soutěž stavebních výrobků a technologií). Naše firma Remmers, s.r.o. vyhrála v této soutěži dvě ceny s výrobkem Multi-Baudicht 2KZLATOU CENU PROFESNÍ POROTY a cenu ZA VÝZNAM PRO STAVEBNICTVÍ.

Těchto ocenění si naše společnost vysoce váží, neboť uspět v konkurenci velice kvalitních výrobků, nás dále zavazuje a povzbuzuje k dalšímu vývoji a zlepšování našich produktů. Tyto dodáváme zákazníkům, jenž jak doufáme, jsou s nimi nadmíru spokojeni.
Multi-Baudicht 2K - jedná se o pružnou izolační stěrku neobsahující rozpouštědla. Kombinuje vlastnosti minerálních stěrek (MSD) a izolací na bázi živice (KMB). Tato izolace se dá mimo jiné nanášet i nástřikem, což ji umožnuje používat i na inženýrských stavbách, kde se klade důraz jak na kvalitu tak i na rychlost výstavby, neboť izolační stěrka vytvrdne cca. za 18 hodin podle místních podmínek.
Výše uvedený výrobek se dodává na trh již řadu let, po celou dobu spolehlivě chrání a plní svou funkci. Minulý rok, jsme výrobek inovovali a zlepšili jeho vlastnosti do takové míry, že na dnešním trhu nemá v záplavě podobných výrobků srovnatelného konkurenta. Tímto naplňujeme reklamní slogany: „Multi-Baudicht 2K může být jen jeden“„Izolace vše v jednom“ opravdu platí.
Doufáme, že i další naše výrobky současní i budoucí zákazníci ocení a budou je spokojeně používat.

Ing. Aleš Spousta
Obchodní ředitel