30.09.2008 13:52

Lak na vstupní domovní dveře odolný proti poškrábání od společnosti Remmers

Vstupní domovní dveře ze dřeva jsou vizitkou domu, jsou nejdůležitější architektonický prvek pro úpravu optického vzhledu fasády. Nyní představujeme nový ochranný lak určený zejména na domovní dveře. Protože na domovní dveře se jen nedíváme, také se jich dotýkáme a jsou velmi namáhané.

Ve spolupráci s vedoucím výrobcem pojiv se podařilo, díky různému míchaní osvědčených a zcela nových typů z polymerové chemie, vyvinout variantu, ze které vzešel zcela nový typ laku.

Vstupní domovní dveře ze dřeva jsou vizitkou domu

Výsledek se jmenuje Induline LW-725. Tento nový lak má velmi příjemnou, nábytku podobnou haptiku a houževnatě pružný povrch, který je dimenzován na obzvlášť vysokou odolnost proti poškrábání, odolá ale také klimatickému zatížení domovních dveří. Domovní dveře sice většinou nejsou tak exponovaně vystaveny klimatickým vlivům jako okna, za daných okolností jsou však stále přímo namáhanými, rozměrově stálými konstrukčními díly.

Induline LW-725 je koncipován jako nátěrový lak a díky své průhledné optice nenarušuje barevný odstín podkladových, pigmentovaných nátěrových složek. Produkt Induline LW-725 kromě toho zamezuje oděru pigmentu (efekt hadru) u velmi pigmentovaných krycích laků.

Produkt bude k dostání kromě běžných velikostí obalů 5 l a 20 l také v obalech 2,5 l (dostatečné množství na jedny domovní dveře).

Aidol Pflegeset für TürenAbychom umožnili dlouhodobě atraktivní vzhled všech domovních dveří, s povrchovou úpravu odolnou proti poškrábání nebo bez ní, nabízí společnost Remmers také sadu pro údržbu dveří „Aidol Pflegeset für Türen“.

Tato sada obsahuje čistící prostředek Aidol, speciální hadříky bez vláken a nový balzám pro zvlášť rovnoměrné zpracování na domovní dveře. Tento balzám velmi zamezuje tvorbě nepříjemných pruhů – bez namáhaného leštění zůstává povrch na dlouhou dobu intaktní a ušetří tak renovační nátěr.