Rodinná konzervárna Via Delicia
Zábřeh
Czech Republic
Podlaha
Průmyslová podlaha
Nové prostory pro zpracování masa a výroba marmelád a paštik. Realizace podlahových vrstev na nový spádový beton třídy dle požadavků na podkladní vrstvy viz. podklady Remmers „Vlastnosti betonu“. Klasický provoz konzervárny a dle zatížení byl navrhnut podlahový systém RemmersCrete SR01 a HF v tloušťce vrstvy 4 a 9mm. Teplotní odolnost do +130°C a požadavek na mechanický ráz a vysoké teploty. Trvalé vlhko a mastnota na povrchu podlahy z vepřové tkáně a sádla. Požadavkem tedy také byla bezpečnost obsluhy a zajištění protiskluznosti. Fabiony byly realizovány pomocí tixotropní stěrky RemmersCrete WR.
Referenční údaje
- Stavební projekt
-
Sanace a nátěry podlah
Sanace podlah - protiskluzové podlahy
- Typ objektu
- Průmyslové budovy / haly
- Krátký popis
- V rodinné konzervárně bylo třeba nahradit stávající podlahy za nové, které by odpovídaly náročným požadavkům na podklad.
- Realizátor
- JK Disbet s.r.o.
- Adresa objektu
-
789 01 Zábřeh
- Dokončení
- 2016
- Možná prohlídka
-
Ano